Vele dromen al van één ritje in een luxueuze privé jet, laat staan er een in je bezit te hebben. Maar de privé jets van nu verbleken bij dit concept voor de privé jet van de toekomst. De technieken zijn er al, nu nog voor het eggie. Deze vliegtuigen van de toekomst lijken gebaseerd op de Citroen C3 Pluriel, want je hebt geen ramen, maar toch ook weer wel. Gelukkig ziet deze jet er een stuk strakker uit en wordt je overgoten door luxe en technologie

Privé jet van de toekomst

Ondanks dat er geen raam te bekennen is in het vliegtuig hangt de jet helemaal vol met camera’s en is de binnenkant ‘bekleed’ met een naadloos groot beeldscherm. Het mooie is dat je van binnenuit kan kiezen of je naar buiten wilt kunnen kijken óf dat je een bepaalde 360 graden projectie wilt. En dan zijn de mogelijkheden grenzenloos natuurlijk. Zo kun je net doen of je in de ruimte vliegt of heel laag over een stad met heel veel wolkenkrabberts.

prive jet

Ook is er een persoonlijke ‘avatar’ die je volgt in het vliegtuig. Daarop kan je aangeven wat je wilt zien, of je een apart geprojecteerd beeldschermpje wilt met een film of juist een 360 graden film. Misschien wil je wel even een conference call hebben met Bil Gates, Mark Zuckerstok en Steve Jobs’ hologram. Nou, dan kan dat!

En het mooiste is, dit alles (nou ja bijna alles) wordt aangedreven door de zonnepanelen op het dak van de privé jet.

http://vimeo.com/78458486

Dit is de toekomst op het gebied van Privé jets! Vele dromen al van één ritje in een luxueuze privé jet, laat staan er een in je bezit te hebben.